Computerreparatie

Werkt uw computer niet meer, begint hij traag te worden of heeft u last van een virus? In onze winkel in Malden kunt u bij ons terecht voor computerreparatie en overige problemen als het gaat om laptops, desktops, printers, harde schijven en overige apparatuur.

Wij zijn als sinds 1983 uw computerspecialist in Malden en omgeving. Bij ons wordt u snel en deskundig geholpen. Onze zeer ervaren technische medewerkers kunnen elk probleem aan. Wij kijken wat er aan de hand is en zullen op basis van het probleem de reparatiekosten bepalen.
Molenhoek, computerreparatie Malden, Mook, Heumen, Nijmegen

Wat zijn de kosten van een reparatie?

De kosten van een reparatie verschillen erg van elkaar, dit komt omdat niet elke reparatie hetzelfde is en niet elk probleem dezelfde oplossing heeft.


Voordat een reparatie kan beginnen moet er eerst onderzoek worden gedaan naar het probleem. De onderzoekskosten bedragen €37,50 (bij printers zijn de onderzoekskosten €20,00). Als wij het eenmaal het probleem hebben gevonden repareren we direct tot en met €75 (inclusief onderzoekskosten). Als de reparatiekosten meer zijn dan €75 wordt er telefonisch contact met u opgenomen. U kunt dan bepalen of u de reparatie door wil laten gaan of niet.

Hoelang duurt een reparatie?

Een reparatie proberen wij altijd binnen 3 tot 5 werkdagen af te krijgen. Klik hier en bekijk wat de status van uw reparatie is.  Als de reparatie eenmaal klaar is wordt er telefonisch contact met u opgenomen.

Reparatie duurder dan een nieuwe kopen?

Als de reparatie duurder is dan een nieuw product kopen of als het handiger is om een nieuw product aan te schaffen dan kunt u ook bij ons terecht. Wij bestellen dit product voor u en dan kunt u het nieuwe product afhalen in onze winkel aan de Zwerfkei 1 in Malden.
Voor overige vragen kunt u telefonisch contact opnemen (024-3881199) of mailen naar info@softstar.nl.